Utskifting av dører og vinduer

Vi bytter deres dører og vinduer

Vi kan utføre både store og små oppdrag med å skifte ut dører og vinduer. Er det på tide at hele borettslaget bør oppgradere alle vindu eller dører, så kan det være en smart investering å ta på felleskostnadene. Opplever beboere store strømregninger på grunn av for dårlig isolasjon ved dører og vinduer, så kan dette være en lønnsom investering over tid. Snakk med oss for en gratis befaring, så sjekker vi vinduer og dører for å se hvor store behovene er over hele bygget.

Er det på tide å bytte dører og vinduer?

Det er mye som har skjedd med utviklingen av dører og vinduer de siste årene. I dag har vinduer bedre isolering, støydemping og solavskjerming enn tidligere. Dører som produseres i dag har langt høyere fokus på brannsikring og isolasjon enn tidligere, og de også mer trygg med tanke på innbrudd. Bruker dere oss til oppdraget vil dere også nyte godt av svært gode innkjøpsavtaler, samt at vi utfører hele oppdraget med riving, snekring og montering.

Vi tilbyr kostnadsfri befaring og prisoverslag, i tillegg til god rådgivning i forhold til hvordan oppdraget skal utføres.

Vi monterer alle typer vinduer

I tillegg til at nye vinduer isolerer langt bedre enn vindu som var på markedet for ikke mer enn 10 år siden, så er det flere andre aspekter å tenke over. Enkelte har behov for UV beskyttelse, andre kan ha bruk for bedre støydemping på grunn av mer trafikk. Enkelte sider av bygget kan kanskje være mer utsatt for innbrudd, og har behov for bedre sikring. Uansett hva slags behov dere har, så vil vi skreddersy et tilbud på vinduer som kan dekke på generelle og tilpassede behov ut i fra boligen.

Nye dører for bedre isolasjon og sikkerhet

Våre dyktige håndverkere kan montere alle type dører du vil ha til enten boliger, eller inn til fellesarealer. Bedre isolasjon er en ting, men sikkerhet er også viktig når man velger ny dør. Vi har tilgang på både brannsikre og innbruddssikre dører som følger alle standarder for isolasjon og sikkerhet.

Andre tjenester vi tilbyr i tillegg er montering av låser og dørpumper samt porttelefoner. her kan vi bruke de samme systemene dere har fra før, eller oppgradere lås- og porttelefonsystemer til noe mer moderne.

Construction Worker Measuring

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har mange dyktige medarbeidere som står klar til å bistå med det dere måtte ha behov for. Ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@bygardsservice.no for å avtale en befaring, eller benytt vårt kontaktskjema og fortell oss hva dere ønsker.

Rask service

Vår filosofi er at ingen skal behøve å vente. Vi tar tak i våre oppgaver raskt og effektivt

Rimelige priser

Vi har konkurransedyktige priser og benytter eget materiell og utstyr

Erfarne vaktmestere

Vårt team består av dyktige mennesker med lang erfaring og ekspertise

Har du spørsmål eller behov for råd?

Se hvordan du kan komme i kontakt med oss