Ofte Stilte Spørsmål

En oversikt over ofte stilte spørsmål kan kanskje gi deg svaret du ser etter

Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og gjør alt vi kan for at våre kunder ikke skal behøve å vente. Vi har samlet noen av spørsmålene vi ofte får slik at du kanskje kan få svaret du er ute etter uten å måtte ta direkte kontakt med oss. Ønsker du fortsatt hjelp av vår kundeservice er du velkommen til å ta kontakt så gjør vi alt for å kunne bistå deg snarest mulig.

Kontakt oss nå

Hurtig responsstid

Filosofien vår er at ingen kunder skal behøve å vente. Her blir ting tatt tak i med én gang.

Vennlig kundeservice

Vi er svært opptatt av kundetilfredshet, og vår kundeservice gjør alt vi kan for å bistå på en vennlig og effektiv måte.

Rimelige priser

Vi skreddersyr en avtale nøyaktig etter deres behov slik at dere ikke betaler mer enn nødvendig.

Enestående ekspertise

Vi har lang erfaring og enestående ekspertise på alt av vaktmestertjenester. Vi har en fleksibel maskinpark og kan tilfredstille alle våre kunders behov.

1. Er det dere som tilbyr vaktmestertjenester til mitt borettslag?

Vi har mange borettslag og næringseiendommer på vår kundeliste så det er en god sjanse for det. Borettslaget ditt har sannsynligvis en nettside eller oppslag med kontaktinformasjon til din vaktmester. Er du i tvil kan du ta kontakt med oss så vi kan sjekke i våre systemer om ditt borettslag benytter våre vaktmestertjenester.

2. Kan dere hjelpe meg med problemer i min leilighet?

Vaktmesterne har ofte mye å gjøre i fellesområdene og som hovedregel kan ikke vaktmesteren bistå med oppdrag inne i beboernes leiligheter. Vaktmesteren kan riktignok bistå ved vannlekkasjer og ved behov for vedlikehold av varme- og ventilasjonsanlegg, som f.eks kontroll av ventilasjon til leiligheter og tømming av luft fra radiatorer. Se hvordan du kan komme i kontakt med oss dersom du trenger umiddelbar hjelp.

3. Hvordan kommer jeg i kontakt med vaktmesteren min?

Du kan ofte finne kontaktinformasjon til deres vaktmester på hjemmesiden til ditt borettslag/bedrift. Noen av våre kunder ønsker at beboere skal ta kontakt med borettslagets styre eller egne driftskoordinator dersom det gjelder bestilling av oppdrag. Er du i tvil så kan du ta kontakt med vår oppdragskoordinator som kan finne ut hvem som er vaktmester i ditt område og som kan videreformidle din forespørsel.

4. Vi ønsker å benytte oss av deres tjenester, hvordan kommer vi i gang?

Vi kan tilby våre kunder alt innen renhold og vaktmestertjenester og har lang erfaring med å sette opp en avtale som dekker alle deres behov. For å finne ut nøyaktig hva deres behov og ønsker er, kommer vi på en befaring hvor vi går i gjennom alt som trengs for å sette opp en avtale med dere. Ta kontakt med oss på salg@bygardsservice.no eller via vårt kontaktskjema for å avtale en befaring.

5. Hva koster deres tjenester?

Som totalleverandør av renhold og vaktmestetjenester er det mye vi kan bistå med og prisen på våre tjenester er helt avhengig av deres behov og ønsker. Ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@bygardsservice.no eller via vårt kontaktskjema, for å avtale en befaring hvor vi gjennomgår alt som trengs for å sette opp en fordelaktig avtale for dere.

6. Hvilke tjenester kan dere tilby?

Vi fremstår i dag som totalleverandør av renhold og vaktmestertjenester for borettslag og næringsbygg, og her på nettsiden har vi en god oversikt over våre vanligste tjenester. Forskjellige kunder har forskjellige behov og vi bistår gjerne med å tilpasse våre tjenester for å dekke akkurat deres behov. Vi kan også tilby enkeltstående tjenester ved ønske om dette. Ta kontakt med oss på salg@bygardsservice.no eller via vårt kontaktskjema for å finne ut hva vi kan gjøre for dere.

Abonner på nyhetsbrev

    Noen av våre tjenester

    Interessert i våre tjenester?

    Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

    Be om pris