Oppussing av fasader

Gi nytt liv til byggets fasade

En flott fasade gir et godt inntrykk. Men en bygning vil også over tid bli utsatt for mye slitasje som går utover bygningens fasade.

Som totalleverandør av drift og vedlikeholdstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg har vi kompetansen som skal til for å utføre restaurering, vedlikehold og rehabilitering av alle typer bygninger. Vår prosjektleder hjelper dere gjennom hele prosessen  fra søknader og dokumentasjon til bestilling av materialer og koordinering av alle nødvendige arbeidsoppgaver. Trenger dere noen som kan hjelpe dere med å opprettholde bygningens gode fasade og tilstand, så er vi det rette valget for dere.

Vi utfører alle typer oppdrag innen rehabilitering og restaurering

Våre ansatte har lang erfaring og kompetanse når det kommer til fasaderehabilitering. Sammen med et stort nettverk av samarbeidspartnere har vi anledning til å utføre alle slags oppdrag uavhengig av bygningsmasse og størrelse.

Mur- og betongrehabilitering

Mur- og betongrehabilitering er vår spesialitet, og noe av det vanligste et borettslag står ovenfor når de kommer til oss. Er det en stor, gammel bygning som trenger et løft? Trenger dere hjelp til mindre prosjekter som rehabilitering eller restaurering av balkonger eller andre elementer på bygningen? Våre eksperter har høy kompetanse når det kommer til arbeid på mur og betong, og vil derfor levere et skreddersydd resultat uansett behov.

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på nye teknologier, materialer, systemer og løsninger innen mur og betong. Våre eksperter har fått grundig opplæring og kompetansekurs, og gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss kunnskapen som er nødvendig for en bærekraftig prosess for å kunne levere resultater av høy kvalitet som varer.

Antikvarisk rehabilitering

Utfordringen med mange gamle bygninger er at det kan være en krevende prosess å få utført rehabilitering. Noen bygninger kan være vernet for å sikre kultur og arv, mens andre bygninger kan ha spesielle særpreg dere ønsker å bevare. Dette er noe vi har god erfaring med, og vi har kunnskapen om hvordan slike oppdrag skal utføres, og hva som kreves for best mulig resultat.

I gamle bygninger kan det også være at visse oppgraderinger er nødvendig for å få godkjent rehabiliteringen. Våre eksperter og prosjektledere besitter en stor kunnskap og erfaring med krav og forskrifter som brannsikkerhet, isolasjon og utforminger når det kommer til å rehabilitere eldre og antikvariske bygninger. Vi sørger for tillatelser og jobber alltid tett med Riks- og Byantikvaren der det er nødvendig for at nettopp deres rehabiliteringsprosjekt blir utført korrekt og med en dyp respekt for bygningens opprinnelige stand og utseende.

Maling av fasade

Det er ingen tvil om at en nymalt fasade ser veldig fint ut, men vedlikehold og maling på fasaden er også viktig for å beskytte bygningen mot slitasje over tid. En god malejobb kan dermed ses på som en god investering. En beskyttet fasade vil altså ta bedre vare på bygningen, og kan på sikt spare deg for større reparasjoner og ytterligere vedlikehold.

Vi og våre profesjonelle malere kan hjelpe dere med den utvendige malejobben av deres bygning, uansett om det er snakk om et næringsbygg, privat eiendom eller et helt borettslag. Våre erfarne folk vil ta en grundig gjennomgang av nødvendige materialer, planlegging og forarbeid som er nødvendig på akkurat deres prosjekt.

Et håndverk som gir varige resultater

For å oppnå et optimalt sluttresultat som varer i mange år fremover, er det viktig at vi behandler fasaden med riktige materialer. Våre faglig kompetente ansatte og samarbeidspartnere vet hva som skal til for å velge de riktige materialene til deres behov. Alt arbeid utføres med svært høy kvalitet slik at dere garantert blir fornøyd med resultatet. Resultatet er en investering som gir god vedlikeholdsøkonomi i lang tid fremover.

Fokus på miljøet

Vi er opptatt av at vårt arbeid skal være så miljøvennlig og bærekraftig som mulig. Vi bruker derfor materialer og maskiner som er minst mulig belastende for omgivelsene, og holder oss oppdatert på nye og grønnere løsninger som vi tar i bruk. Vi har en fleksibel og omfattende utstyrs- og maskinpark, som gjør at vi på kort tid kan stille med nødvendig utstyr for oppgaven. Maskinparken er til enhver tid oppdatert med nye teknologier og bærekraftige løsninger som sikrer en skånsom rehabilitering og restaurering av høyeste kvalitet.

sefbo-rehabilitering-og-restaurering-800x533

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har mange dyktige medarbeidere som står klar til å bistå med det dere måtte ha behov for. Ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@bygardsservice.no for å avtale en befaring, eller benytt vårt kontaktskjema og fortell oss hva dere ønsker.

Rask service

Vår filosofi er at ingen skal behøve å vente. Vi tar tak i våre oppgaver raskt og effektivt

Rimelige priser

Vi har konkurransedyktige priser og benytter eget materiell og utstyr

Erfarne vaktmestere

Vårt team består av dyktige mennesker med lang erfaring og ekspertise

Har du spørsmål eller behov for råd?

Se hvordan du kan komme i kontakt med oss