Velkommen til nye nettsider

Vi har blitt et moderne og fremtidsrettet selskap som er opptatt av å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Forbedret informasjonsflyt og kommunikasjon med våre kunder er svært viktig. for oss. Derfor har vi også et sterkt fokus på digitale løsninger som kommer kundene våre til gode.

På nettsidene våre ønsker vi å kunne forbedre informasjonen om oss og våre tjenester til nye og eksisterende kunder. Vi ønsker at det skal være lett å finne frem til informasjonen man trenger, og samtidig enkelt kunne komme i kontakt med de rette personene i vår organisasjon slik at vi kan hjelpe våre kunder best mulig, så raskt som mulig. Dette bygger på vår filosofi om at ingen skal behøve å vente – vi tar tak i ting med en gang. 

Våre nye nettsider er bare starten på vår digitale satsning. Vi jobber med flere digitale løsninger som forenkler hverdagen for både kundene og våre ansatte, slik at vi kan gjøre en bedre jobb for dere. 

Ved spørsmål om nettsiden og evt. feilrapportering kan dere ta direkte kontakt med vår samarbeidspartner innen web og digitale medier på post@ekonsept.no.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Siste kommentarer
    Arkiv